Bemutatkozás

A fémfelület-kezeléssel foglalkozó PERE ÉS TÁRSA KFT. 1997-ben családi vállalkozásként kezdte meg működését, tulajdoni viszonyai azóta sem változtak.

A termelés kezdetben egy 300 m2 vázszerkezetes csarnokban indult meg, amely a 8000 m2-es telephelyen az elsőként felépült üzemhelység volt. Mára a cég területe már 2000 m2-en beépítésre került a folyamatos műszaki-technológiai fejlesztések eredményeként, így egy új épületegyüttesekből álló a legmodernebb felületkezelő technológiákat alkalmazó vállalkozássá vált.

A technológiák széles körű alkalmazását, illetve a termelékenység növekedését jelzi, hogy míg kezdetben 4 fő alkalmazása elegendőnek bizonyult, addig 2010-ben 18 fő munkája biztosítja a folyamatos és precíz munkavégzést.A cég megalakulásától kezdve a megbízható, a vevői igényekre reagáló, kifogástalan minőségű termékek előállítását tekintette céljának, a biztonságos munkakörülmények fenntartása mellett. Fontosnak tartja, hogy kölcsönösen előnyös kapcsolatot alakítson ki megrendelőkkel, akiket a beszállítókkal együtt kivétel nélkül partnerként kezel.A cég tevékenységét a vonatkozó törvények, rendeletek és egyéb hatósági előírások betartásával végzi, ennek érdekében szoros kapcsolatot ápol a hatóságokkal is.
E minőségpolitika és a referenciamunkák alapján egyre több ügyfél tartott igényt a cég által nyújtott szolgáltatásokra. A hazai ügyfeleken kívül külföldi vállalkozások is üzleti kapcsolatba kerültek a PERE ÉS TÁRSA KFT.-vel.2004-ben a KFT. ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert vezetett be porszórási tevékenységére, amely az uniós minőségbiztosítási követelményeknek való feltétlen megfelelést tanúsítja. A vállalkozás vezetése elkötelezett az ISO 9001.2001 szabvány előírásai szerinti minőségügyi rendszer hatékony működtetésében és biztosítja a közösen kidolgozott,meghatározott minőségcélok eléréséhez szükséges feltételeket. Emellett lehetővé teszi együttműködő partnerei számára a minőségirányítási rendszer alapelvének és az ebből fakadó feladatok ellátásának megismerését annak érdekében, hogy tevékenység megfeleljen és beilleszkedjen a PERE ÉS TÁRSA KFT. minőségirányítási rendszerébe.
A vállalkozás célja az ügyfelek igényeinek teljeskörű megismerése és kielégítése. Folyamatosan figyeli és felméri a szolgáltatásaival és termékeivel szemben támasztott újabb és újabb vevői elvárásokat, és ennek eredményeit beépíti fejlesztő tevékenységébe. A célok elérésének forrását a vezetésben, szervezésben, a gondosan megválasztott és általa is rendszeresen minősített beszállító partnereiben látja. Kitüntető szerepet szán a partnerekkel folytatott állandó információcserének, a folyamatos önképzésnek és szakmai továbbképzéseknek.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Bemutatkozás

  1. Mr WordPress says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.